• Valla spordiinfo

    Põhja-Sakala valla spordiinfo on nüüd leitav Suure-Jaani Tervisekoja lehelt: https://sport.tervisekoda.ee

    ja Facebooki lehelt Põhja-Sakala valla sport | Facebook


    26. juuni 2022
  • Lauatennise 100. etapp

    Laupäeval, 12. märtsil 2022 toimub Suure-Jaani Lehola 2005 karikasarjade 100. etapp läbi aegade!

    https://uus.lauatennis.ee/laupaeval-toimub-suure-jaani…/


    9. märts 2022
  • Suusapäeva auhinnaloos

    Head suusasõbrad! Täname kõiki laupäevasel suusapäeval osalejaid. Tagasiside oli väga positiivne ja oli suur rõõm näha niipalju tervisesportlasi erinevatel radadel. Täna hommikul toimus kõikide registreerunute vahel auhinnaloos, fortuunaks olid seekord Suure-Jaani Kooli 3b klassi väikesed suusatajad kehalise kasvatuse tunnis ning ka koolidirektor sai oma väikese panuse anda. Loosiauhindu on kokku 28. Võitjatega võtab Aivar Paas ühendust 🙂Losiõnn naeratas seekord:1. Marge Johanson 2. Truude Lillemaa 3. Toomas Salumäe 4. Steiro Silm 5. Josten Vaidem 6. Mari-Liis Kivipõld 7. Oskar Soo 8. Merle Silm 9. Kermo Toobal 10. Rain Kuresoo 11. Tauno Härginen12. Piia Saarepera 13. Susanna Silm 14. Rein Aidak 15. Joonas Hansen 16. Tehven Simuste 17. Kati-Riin Grünberg 18. Monis Brauer 19. Reeda Sadam 20. Viivika Rätsep21. Tuule Sereda 22. Anneli Silm 23. Ann Randmäe 24. Ilme Kohv 25. Erik Kalda26. Mattias Sereda 27. Taavi Kõvatomas 28. Gaily Kimmel

    Järgmiste suusatamisteni 🙂


    14. veebruar 2022
  • Põhja-Sakala valla suusapäev

    Registreeri oma osalemine siin:  Põhja-Sakala valla suusapäev 2022 (google.com)


    7. veebruar 2022
  • Põltsamaa jõe 40. talimängud

    OLETE OODATUD OSALEMA!

    05. veebruaril 2022 toimuvad Põltsamaa jõe 40. talimängud. Seoses Covid-19 viiruse levikuga on edasi lükatud SISEALADE toimumine märtsikuu lõppu, kuid hetkel on jõus talialade (kalapüük, uisutamine, suusatamine, jääpall, perede teatevõistlus, reesõit) toimumine.

    Vaata infot: https://www.jslkalju.ee/…/poltsamaa-joe-talimangud-2022/


    3. veebruar 2022
  • Juhan Aidaku mälestusturniir kabes

    Pühapäeval, 30. jaanuaril 2022 toimub traditsiooniline Juhan Aidaku 20. mälestusturniir vene kabes. Palume enda osavõtust teada anda reede õhtuks (28.01) meiliaadressil gert.elmaste@gmail.com või sõnumiga telefonil 56471454! Turniiril järgitakse riigis kehtivaid covid-19 nõudeid!

    VÕISTLUSJUHEND

    Juhan Aidaku XX mälestusturniir kabes toimub 30. jaanuaril 2022 algusega kell 11.00 Sürgavere koolis

    VÕISTLUSSÜSTEEM

    MEHED

    Võistlused toimuvad välkkabes mõtlemisajaga 3 minutit partiile kummalegi. Iga võistleja kohtub vastasega kahel korral. Mängitakse üks ring korraga. Enne teist ringi toimub lõunapaus.Enim punkte kogunud võistleja on turniiri võitja. Võrdsete punktide korral mängitakse kaks lisapartiid, nende võrdsuse korral esimese võiduni.Välja selgitatakse ka parim võistkond. Võistkonnad selguvad loosimise järel. ( 1., 2., 3. on üks võistkond, 4. ,5., 6. on teine võistkond jne.) Võistkondliku paremusjärjestuse selgitamisel arvestatakse võrdsete punktide korral parima mängija individuaaltulemust.

    NOORED vanusega kuni 18 a.

    MÄNGITAKSE ŠVEITSI SÜSTEEMIS 7 VOORU MÕTLEMISAJAGA 5 MINUTIT KUMMALEGI MÄNGIJALE. VÕRDSETE PUNKTIDE KORRAL ARVESTATAKSE PARTIIPUNKTIDE SUMMAT PEALE IGAT VOORU.

    Piisava osalejate arvu korral on eraldi turniir poistele ja tüdrukutele.

    NAISEDMängitakse ringsüsteemis (turniirisüsteemis) mõtlemisajaga 5 minutit partiile. Võrdsete punktide korral otsustab paremusjärjestuse Bergeri süsteem.

    AUTASUSTAMINEGruppide võitjaid autasustatakse karikaga. Parimat võistkonda autasustab Põhja-Sakala Vallavalitsus meenete ja diplomiga.Kõikides arvestustes autasustatakse kolme paremat meenete ja diplomiga.


    27. jaanuar 2022
  • Toivo Grosbergi mälestusvõistlused ujumises

    Toivo Grosbergi mälestusvõistlused ujumises “Sakalamaa angerjas” I etapp toimub 08.01.22 algusega kell 12 Suure-Jaani Tervisekoja veekeskuses.

    Eelregistreerimine toimub U-klubi kaudu (hele.saareoks@gmail.com) ja kohapeal administraatori juures.Osalustasu on 4€, mille saab lunastada samal päeval veekeskuse kassast.

    Tuleb esitada Covid-19 tõend


    1. jaanuar 2022
  • Lauatennise karikasari

    Suure-Jaani lauatennise karikasarja 2. etapp toimub pühapäeval, 21. novembril Suure-Jaani Kooli saalis

    https://uus.lauatennis.ee/suure-jaani-karikasarja-2…/


    19. november 2021
  • Lehola-Lembitu mängude meeste võrkpall

    Laupäeval, 20. novembril kell 11 toimub Sürgavere spordihoones 48. Lehola-Lembitu mängude meeste võrkpall.

    Juhendi leiate siit:
    Juhendid « Suure-Jaani Noortekeskus


    18. november 2021
  • Põhja-Sakala valla tänuõhtu


    17. november 2021
  • Noortevolikogu uus koosseis

    25. septembril kogunes Suure-Jaani Noortekeskuses Põhja-Sakala valla noortevolikogu uute liikmete kinnitamiseks valimiskomisjon. Uus koosseis on nüüd teie ees.

    Jõudu tööle ja lennukaid ideid, head noored 🙂


    26. september 2024
  • Tüdrukute tantsutrenn

    Meil on head uudised tantsusõpradele!Juba järgmisel nädalal alustame tüdrukute tantsutrenniga ja sellest hooajast ootab teid uus juhendaja Keiti Leon (S-Stuudio) 🤩🤩🤩

    Ootame vanu ja uusi tantsusõpru näidistrenni neljapäeval, 12. septembril kell 15 Suure-Jaani Noortekeskusesse.

    September on proovikuu ja siis on treeningud tasuta, edaspidi kuutasu 6€.

    Tule kohale ja võta sõber ka kaasa – koos on ju lõbusam💃💃


    5. september 2024
  • Robootika

    Ka sellel hooajal kutsume koos juhendaja Margus Mikkoriga robootikahuvilisi poisse ja tüdrukuid Tääksi kooli robootikaringi. Kogunemine alates 9. septembrist esmaspäeviti kell 15.30-17.00Robootikaring on tasuta!


    4. september 2024
  • Noortevolikogu ootab uusi liikmeid liituma!

    Üleskutse Põhja-Sakala valla noortele, kes soovivad panustada meie noorte heaolusse ning kaasa rääkida teie jaoks olulistel teemadel! Sellel hooajal osaleme noortevolikogu liikmetega ka põnevas ühisprojektis “Noortega ja noortele”, mille eesmärgiks on läbi piirkonnaüleste ühistegevuste võimestada piirkonna noorte omavahelist koostööd, julgustada noori kogukondades ja
    otsustajatega suheldes suuremat rolli võtma ning propageerida aktiivseid liikumisharrastusi. Samuti tutvume parimate praktikatega siseriiklikul ja rahvusvahelisel tasandil innovatsiooni, ettevõtlikkuse ja kogukonnaelus osalemise valdkondades.
    HEA NOOR, SIIN ON SINU VÕIMALUS 👇👇👇ANNA ENDAST TEADA 🙂


    28. august 2024
  • Treening kogu kehale

    Uus hooaeg läheneb kiiresti ja meil on hea meel teada anda, et juba järgmise nädala kolmapäevast (4.septembrist)alustame taaskord trennidega. Treening kogu kehale treener Liis Kuresoo juhendamisel ootab nii vanu kui uusi liikumishuvilisi. Võta kaasa vahetusjalanõud, veepudel ja osalustasu (noortele tasuta) ning tule trenni!


    28. august 2024
  • Uus hooaeg


    28. august 2024
  • Noortevahetus Rumeenias

    Siit me täna lendame🇪🇪✈️⏭️🇹🇩
    Sten, Mattias, Tanel, Marek ning Tjorven suunduvad täna, 22.08.2024 Erasmus+ noortevahetuse projekti

     🌱“Grass root youth participation” 🌱raames Rumeeniasse, Craiova linna🙌
    Saame 10 päeva vältel põnevaid uusi kogemusi, kuidas rohujuure tasandilt juba noored saaksid osaleda rohkem noorte projektides, kodanikuaktiivsuses ning olla oma kogukonnaga rohkem ühenduses.🤝

    Noortevahetuseprojektid annavad võimaluse õppida, avastada, kogeda teistest maadest noortega ühiselt toimuvate tegevuste kaudu.
    Meie saame tuttavaks noortega Rumeeniast, Hispaaniast, Poolast ja Iirimaalt😊


    22. august 2024
  • ÜHISPROJEKT “NOORTEGA JA NOORTELE!” SAI RAHASTUSOTSUSE

    PRIA otsusega nr 13-21.2/24/2415; 08.08.2024 määrati toetus ühisprojektile “Noortega & noortele!”.  

    Taotleja: Rohelise Jõemaa Koostöökogu

    Partnerid: Põhja-Pärnumaa Vallavalitsus, Põhja-Sakala Vallavalitsus, Saarde Vallavalitsus, Pärnu Linnavalitsus, Kehtna Vallavalitsus ja Tori Vallavalitsus. 

    Projekti kogueelarve on 88 888,90 €, sellest toetus 80 000.- €.

    Tegevused viiakse ellu vastavalt projekti aja- ja tegevuskavale 01.07.2024-30.06.2025. 

    Projekti eesmärgiks on läbi piirkonnaüleste ühistegevuste võimestada piirkonna noorte omavahelist koostööd, julgustada noori kogukondades ja otsustajatega suheldes suuremat rolli võtma ning propageerida aktiivseid liikumisharrastusi. Samuti tutvustada parimaid praktikaid siseriiklikul ja rahvusvahelisel tasandil innovatsiooni, ettevõtlikkuse, kogukonnaelus osalemise jm valdkondades. Projekti raames viiakse ellu järgmised tegevused: Atraktiivsete vahendite soetamine 6 Rohelise Jõemaa Koostöökogu kohaliku omavalitsuse piirkonda aktiivseks vaba aja veetmiseks ja liikuma kutsuvateks tegevusteks noortele. Ideekorje noortevolikogude aktiivsuse ja nähtavuse kasvatamiseks piirkonnas ning piirkonnasisese koostööna koolituse ja õpitoa korraldamine. “Maailm peos” kohtumiste sari ning siseriiklik õppereis noortele parimate praktikatega tutvumiseks ja noorte innovatsioonikeskuse külastamine. Samuti korraldatakse noortele piirkonna ettevõtete külastamine ja rahvusvaheline õppereis ettevõtlikele maanoortele parimate praktikatega tutvumiseks.

    Käesoleva projekti tulemusena hoogustub RJK piirkonnas noorsootöö läbi piirkondliku võrgustiku ja ühistegevuste arendamise ning soetatud vahendite abil paranevad noorte aktiivselt vaba aja veetmise võimalused. Erinevatel koolitustel ja õpitubadel osalemisega muutuvad noored julgemaks ning soovivad enam panustada piirkonna arengusse ja kohalikku ellu. Siseriiklike ja rahvusvahelise õppereiside, innovatsioonikeskuste külastuste, töövõimaluste tutvustamiste ja kogemustevahetuse tulemusena on noorte silmaring avardunud ning koostöövõrgustikud on ellu kutsutud. Projekti tulemusel on noortel uusi ideid jätkutegevuste planeerimiseks ja elluviimiseks.


    13. august 2024
  • Algas Põhja-Sakala valla laagrisuvi

    Esmaspäeval, 17. juunil algas Põhja-Sakala valla 2024 aasta laagrisuvi.

    Suure-Jaani Noortekeskuses toimub 3-ööpäevane Kõpu krapsakate puhkelaager 7-11 aastastele lastele.

    Viljandis toimus aga Viljandi maakonna malevasuve avamine, kus samuti oma esindusega kohal olime.

    Mõnus avapauk suvele on antud!

    Kõpu Krapsakad

    Maakonna malevasuve avamine


    17. juuni 2024
  • Suveprogramm 2024

    Põhja-Sakala valla laste ja noorte suveprogramm on kokku saanud ja saate sellega tutvuda.

    Registreerimine laagritesse algab esmaspäeval, 27.mail kell 9.00

    Registreerimine AINULT veebipõhiselt aadressil:

    Suvelaagrid « Suure-Jaani Noortekeskus

    RÕÕMSAT SUVE!

    Programmi näed siit:  Suvevoldik-2024.pdf


    22. mai 2024


Marlen Silm
Suure-Jaani Noortekeskuse juhataja
43 71 382; 56 560 903
marlen@suure-jaani.ee

Nurme 5, Suure-Jaani
Põhja-Sakala vald
71502 Viljandimaa