Sulgpallivõistlus oli osalejaterohke

17. oktoober 2017

Pühapäeval, 15. oktoobril selgusid Suure-Jaani kooli saalis Suure-Jaani valla meistrid ja Lehola-Lembitu mängude parimad sulgpallis.

Võistlusel oli lausa 24 osalejat. Mängiti kokku 59 mängu ja mängud olid lõpuni võitluslikud. Suure-Jaani valla meister naistest on kindlalt Virge Pesti, kes alistas finaalis Tiina Aule. Kolmanda ja neljanda koha heitluses pani enda paremuse maksma Rita Valdstein. Meeste arvestuses tuli valla meistriks Meelis Aule. Teise koha saavutas Veiko Sepp ja kolmanda koha heitluses saavutas võidu Arvi Hindriks.

Lehola-Lembitu mängude arvestuses olid võistlustules tüdrukud, poisid, naised, mehed, nais- ja meesveteranid. Tüdrukute arvestuses võitis Põhja Suure-Jaani mängija Kerli Pelt, poiste arvestuses selgitasid võitja vennad Oliver ja Martin Hirv. Kuldse medali võitis Martin Hirv, kes esindas Aimla piirkonda.

Naistest võitis Olustvere esindaja Virge Pesti ja naisveteranidest Lõuna Suure-Jaani mängija Tiina Aule. Meestest  võitis turniiri Olustvere mängija Philip Browne ja meesveteranidest Meelis Aule Sürgavere piirkonna esindajana. Piirkondadest viis maksimumpunktid koju Olustvere, talle kaotas napilt Kildu esindus ja kolmanda kohaga pidi leppima Vastemõisa piirkond.

Soovime edu kõikidele osalejatele, õnne võitjatele ja täname võistluse korraldajaid!

Tulemused on leitavad siin: https://noortekas.suure-jaani.ee/sport/lehola-lembitu-mangud/tulemused-2017/