Nädalavahetus spordis

2. aprill 2018

Võrkpall

Viljandimaa võrkpalli meistrivõistluste poolfinaal viis kokku kaks meie valla võistkonda, kes pidasid omavahel ülitulise lahingu. Geimid lõppesid tulemusega 25:21, 35:33 ja 25:21. Põhja-Sakala võistkonna kasuks. Seega mängib meistrivõistluste finaalis Põhja-Sakala meeskond ja pronksmedalit läheb püüdma Tääksi Spordiakadeemia/Põhja-Sakala meeskond. Soovime mõlemale võistkonnale edu otsustavates mängudes!

Lauatennis

XV Suure-Jaani lauatennise GP IVetapi võitis Aleksandr Lušin, teise kohaga lõpetas Oskar Pukk ja kolmanda kohaga Mihkel Pae. Üldvõitjatele ja vanuseklasside parimatele oli auhinnad välja pannud Delux Scandinavia.  Parim oma valla mängija oli Kalev Sengbusch ja poistearvestuses kuni 18 aastat  võitis esmakordselt Alari Adamson. Tänud osalejatele ja õnnitlused parimatele!

Sulgpall

Laupäeval, 31. märtsil Viljandi maakonna paarismängu meistrivõistlustel sulgpallis Heimtalis saavutasid meie sportlased 2 pronksmedalit. Segapaarismängus said Tiina ja Meelis Aule kolmanda koha. Sama tulemusega lõpetasid meespaarismängus Veiko Sepp ja Meelis Aule. Naispaarismängus said Tiina Aule ja Reet Mutso neljanda koha. Täname sulgpallureid ja õnnitleme medaliomanikke!

 

Korvpall

Viljandimaa korvpalli meistrivõistlustel tuli meie meeskonnal  vastu võtta kaotus.  BC Eesti Maavara / Baltic Agro vs. Põhja-Sakala mäng lõppes tulemusega  90:65